Perfekt söndag!

Festandet igår vart perfekt med trevliga och roliga människor och asbra DJ's!
Inte mycket mer att säga om det, bara att det var så grymt jävla roligt :D

Idag vaknade jag rätt sent och åkte bussen hem, käka pizza och träffa Johan, Joel och Simon en sväng!
NU blire tacokväll och sällskapsspel med mamsen, papsen, Joel och Ola. Kommer bli en trevlig kväll och en perfekt söndag :) Hoppas ni också har en trevlig dag/kväll ikväll, pussss<3

 



Hoppas på en rolig kväll <3



Snart bär det av mot stan för fest och krogen!!
Hoppas på en rolig kväll <3
 



Nytt sätt att måla naglarna på

Här är mitt failade resultat på nagelmålningen!

Hur har jag gjort dom?
Man tar en skål med vatten och droppar i några droppar utav färgerna man vill ha av nagellacket.
Ta en tandpetare eller liknande smalt föremål och dra mönster i färgerna.
Doppa sedan nageln i färgen, blås försiktigt på vattnet och rulla sedan en tops i färgen för att samla ihop resterna.
Dra sedan försiktigt upp nageln ut vattnet och vips så har du mönstret på nageln!

Notera att du måste vara väldigt snabb och förstiktig annars går det åt helvete xD



Jag blev nöjd med två utav naglarna men det är samtidigt andra gången jag gör detta.. Det krävs tålamod, smidighet och vana för detta, men när man väl kan det så blir det riktigt snyggt!
 



Jag saknar er Bråvallagänget!!

 
 
 
 
 



Dansträning

Liiite seg dansträning idag, vi hann bara köra teknik och stretch för att läraren skulle iväg så ingen koreografi idag inte :( Jag tänkte att ni kunde få se två bilder från dansen eftersom att jag varit så snål och inte delat med mig innan ^^



~~~~

Påväg till Degeer för dansträning och samhällskunskap! Senare ska jag träffa Jonna o ha de myyys. Pooosh<3



Sep. 27, 2013

Säger godnatt till er trogna läsare och bjuder på en bild på mina trötta katter!



- Handyink -

Bäst sidan för bläckpatroner och färgpatroner till din skrivare!!
Jag själv köpte billiga färgpatroner till min kortskrivare och det var sjukt snabb leverans från sidan. Desstuom får man 5% rabatt vid första köpet :))

Dem har ett väldigt brett sortiment och deras patroner passar till många olika märken osv. Tex Canon, Samsung, Brother, Dell och HP!

Gå in på deras hemsida och kolla runt lite. Om du behöver patroner så lovar jag dig att du inte kan låta bli att köpa ;)

Sidan hittar du här -----> Handyink



In tha gym!!

Planer ändras hela tiden! Tänkte att denna dag skulle bli en städ dag så man får det lite snyggt hemma men.. Jag plockade lite o fixa tvätten o så men hann inte dammsuga o de, haha!Istället åkte jag in till stan för lite träning med Joel och Simon. Inte heller där blev det som tänkt.. jag hade tänkt springa o stretcha men de blev cykling, styrka och stretching ist ^^ asså inte värt 40 kronor för att värma upp så man kan bli lite vigare fyra gånger i veckan. Får nog springa hemma eller på gymmet i Jönåker nästa gång ^^



Hur gör man??

Asså aah, när man talar om trollen!Jag skrev precis ett inlägg om att jag behöver hjälp med Macbook o vad hände? Jo jag fick yttligare två problem xD Hoppas ni kan se vad det står för nu skriver jag från mobilen o lyckades tidigare ta kort på det jag skrivit. pussss....



Vårdcentralen

Usch o fy o blä för att gå till vårdcentraler och sjukhus asså.. Det luktar typ skumt, det är läskiga människor i korridorerna som är kritvita och knäpptysta o så äre doktorer som ska klämma o känna o ta prover på dig.
Aja, nu äre över! Det var ju faktiskt inte alls farligt idag och väntrummet var grönt o inte vitt..
Jag har fått en massa prickar över hela magen och ryggen men det var helt ofarligt och det går över utan läkemedel o blaha blaha. Man får dom av ingenting och dom försvinner av ingenting.. Skönt men konstigt?
Som sagt.. Nu äre gjort iaf! :))

 





Just a thought

Jag tänkte bara dela med mig av lite klänningar jag suttit och kollat på! ^^
Haha, hörde nu att det lät jävligt passande lagom till höst/vinter men haha, checka in om ni vill se lite snyggt till jul?.. eller kanske nyår ^^

http://shop.mango.com/SE/mango/clothing/dresses



...

Det är lätt o roligt att arbeta när man inte fått någon dator av skolan ännu!!



Godmorgon

Jag sitter här på tåget igen och åker precis förbi mitt hus, ser framför mig hur mysigt det hade varit att bara kliva av här o gå in o lägga mig i min underbara säng men nej.. det kommer ju aldrig hända! Istället ska jag åka i 35 minuter till o gå i 20 minuter till skolan.. :(Mitt schema idag är väldigt slappt men ändå jobbigt med väntan. Har nämligen historia på morgonen o sedan hål från 09.30 till 12.40.. då har jag svenska o sen får jag åka hem .___. usch o blä, skittrött idag!



Musiktips!

Niello - Legenden feat Phantomen




Naughty Boy - La La La ft. Sam Smith




Avicii - Hey Brother

 

Looptroop Rockers - Den obekväma tystnaden




Dessie&Garbo <3

Fyfaaaan va mycket jag saknar mina älsklingsbebisar!!
Båda så oskyldiga, tysta, mysiga, underbart goa men ändå så himla busiga.
Önskar jag hade er kvar vid liv..
Ni finns alltid i hela familjens hjärtan och det går inte en dag utan att vi saknar er älskade vänner<3

 



REJTA

TV4 AB
 
TV4 har de bästa programmen och det tror jag att många håller med mig om, man kommer nära programledarna och det är någonting jag tycker är bra. Dock är reklamen någonting som jag vill sänka. Det är reklampaus väldigt många gånger under ett program på TV4. Men men, det klagar man på överallt. Någonting mer som är ett stort plus är att alla har TV4, det ingår och är ingenting som man måste köpa till sin boxer eller vad man nu har som 3an eller 5an. Stort + till TV4!
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Comviq
 
Comviq är nog det bästa jag provar vad gäller sms, mms osv. Jag drar ner mina betyg för Comviq på mottagningen bara. Om man bor i centrum och sällan är ute på landet så fungerar säkert Comviq hur bra som helst, men om man bor som jag, utanför staden och är ofta i stugan så är det lite sämre, tyvärr. Annars är Comviq det bästa enligt mig, jag själv använder det så. Prova, det är värt det!
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Spotify AB
 
Jag tycker inte om Spotify speciellt mycket! För det första så finns inte alla låtar som jag lyssnar på. Reklamen när man inte har spotify premium suger ju. Dessutom om man sänker så man inte hör reklamen så pausas den. Alltså har man inget som helst val att inte lyssna. Jag har börjat föredra att använda YouTube istället. Där finns alla låtarna och så gör jag en spellista där i "titta senare". Tyvärr men Spotify är inte min grej längre.
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 



Monier - takrenovering



Arbetar du som byggherre, takläggare eller arkitekt? Håller du på och ska göra om taket hemma eller på någon gammal stuga? Hjälper du en vän med taket eller liknande? I sådana fall kan du köpa eller beställa hem taktegel och takpannor – såväl tegelpannor som betongpannor hos Monier redan idag! Om du själv inte är den händiga typen eller inte har orken till att göra om taket som verkligen behöver renoveras, så oroa dig inte, det finns professionell hjälp att få från företaget! Dem finns runt om i hela Sverige! Monier har inspirationen, verktygen och intresset för just detta, oavsett vad du har för problem med taket!

Besök gärna deras hemsida för mer information om Moniers takpannor och takläggare!
Allt står där, vart dom finns, vad dom gör och hur dom kan hjälpa just dig!!

Besök sidan här ------> 
http://monier.se

Här har ni ett exempel på ett tak som Moniers proffs har lagt! :)

 



Mina småttingar blev stora tjockisar :o

 
 



Krogen!!

Jag hade en sjukt bra kväll på krogen igår så tack till ALLA som gjorde den bra!! Det var sjukt va människor jag kände ute just igår, det kändes som att alla jag såg va någon jag kände eller har pratat med några gånger liksom! Haha, helt sick x) Lite gulligt tyckte jag det var att några av mina vänner från 2010-2011 var där tillsammans också, blir så glad när jag träffar alla, haha ^^Dessa smexiga fotot på Jonna och Markus måste ju ut också bara för att!Tack ännu en gång, det var grymt!



Mmhmmm

 Asskön låt, lyssna!!





Myskväll~~

Hade världens myskväll mitt i veckan! Jag och Jonathan köpte chips, dipp, läsk och choklad som vi moffade i oss i onsdags.. En liten detalj också, jag och Jonte är helt hopplösa när vi umgås. Antingen står vi ute och blir sjuka medan vi pratar om allt och ingenting eller också sitter vi inne och dör för att vi aldrig kan hitta på någonting att göra .__.Men i onsdags klarade vi oss gaaanska så bra.. Det tog bara två timmar att välja en film och de blev inte alls den genren vi tänkt från början utan det blev Now You See Me! Btw, om ni inte sett den så är den riktigt sevärd :))Jag kom inte hem tidigt den kvällen men det var det ändå värt! :)



JAG SAKNAR MITT HÅÅÅÅR!!

 



Sälj ditt guld!

Jag har kollat upp lite sidor där dom köper guld pga att jag har sjukt mycket som ligger hemma! Så om du har massa guldsmycken eller liknande som bara ligger hemma och skräpar så kan det vara dags att tänka om, du kan ju faktiskt få pengar för detta guld! Det kan vara allt från ringar, armband och halsband till tandguld och guldtackor!
Guldcentrum har all information om guldet ni vill sälja och dem har räknat ut alla summor redan från början, så om du har 18k guld eller 24k guld så är det bara att kolla upp värdet av guldet på sidan och leta reda på lite mer information om det skulle behövas så vips har ni pengarna på kontot! Det är den smidigaste och bästa sidan jag hittade iaf och det är prisvärt som bara den!

Gå in och kolla upp Guldcentrum vettja, det är ju sjukt värt det om ni inte använder guldet ni har hemma!


 



Älskar mitt schema!!

Jag älskar verkligen mitt schema.. Bortse från långtråkig måndag men annars så, haha!
Jag har inte orkat göra om bilden men egentligen är jag ledig på torsdagar pga att jag har flyttat min samhällslektion till tisdagar på GD-timmen.

Jobbigaste är alla sjukt långa håltimmar osv men de är väll egentligen ingenting man ska klaga på ^^


 



BAD HAIRDAY

Någon som känner sig som jag ibland??

 
 



Nytt nytt nytt

Jag har äntligen bytt header på bloggen!!
Skulle vilja byta min "profilbild" också men hittar inte vart man gör det .__. sååå himla länge sedan jag bytte ut den, den är typ från 2010 :o
Hur som helst så vore det schysst om jag kunde få hjälp med bilden eller en beskrivning på hur man gör när man ska byta ut den ^^

 
 



Sugen på ny tatuering :*

Jag gjorde ju en liten tatuering i Kina, dock känns det inte så stort.. Jag hade velat ha någonting som syns eller bara så det märks att jag har en, haha! ^^
 
Mina högsta önskningar med tatueringar är att få tatuera in Dessies huvud, för er som inte vet vem det är så är det min älskade leonberger som gick bort år 2008 o hon är fortfarande den bästa jag haft.. hon har en stor plats i mitt hjärta<3

Placering på mina tatueringar är för många xd
Jag vill helst ha uppe på låret, annars en sleve, eller revbenen, eller... inte alls hel armen utan bara axeln... asså ja.. jobbigt det här!
Jag gör nog en när jag vet min placering, haha! x)

Största nackdelen är ju att det kostar apmycket pengar o det har inte lilla Josse råd med ://

 



Goodmorning!

Godmorgon alla nyvakna själar!Jag kan säga att jag mår lite bättre idag.. Jag vaknade 9 och inte 4 och jag hade inte huvudvärk ^^Jag har dock världens hosta och nysningar, jag snorar som fan, är täpt i näsan och är vattnig i ögonen! Thug Life<3



Grattis mamma, 39år!!!!

Nästa år blir du gumma! Grattis :D



Filminspelning!

Hej alla barn nu blir det barnprogram!! Som tidigare nämnt så var jag och Jonna med i vår andra filminspelning i år, förra gången som fikagäster och denna gången som bröllopsgäster. Dock var denna gången inte rolig över huvud taget, det var bara väntan väntan väntan och omtagningar om och om igen. Dessutom blev vi stylade som två tanter, ja det var fredag den 13de... Jag ska inte bara klaga, det var faktiskt riktigt mysigt också och man får ju träffa trevligt folk och se hur skådespelarna agerar. Det kan vara skitkul att se hur alla beter sig imellan tagningarna, speciellt skådisarna, haha!Nästa gång vi ska vara med är den 30 september så få får ni höra mer om statistlivet hahah! Puss&kram :*



sjukling..

jaha, då har man hamnat bland alla andra sjuklingar då. har hört att det är väldigt många som är sjuka just nu o aah. jag lyckades jag med .___.inte så jätteroligt pga att jag missar alla dansträningar och skoltrippen till Stockholm mm :/ men jag lever o just nu sitter jag och kollar kläder ifrån ellos.se
har ni några snygga modetips till meeej?
http://www.ellos.se/ellos-collection/underklanning/347277?N=1z141yaZ1z141ll&Ns=RankValue5|1&Nao=3
hoppas verkligen att ni klarat er från sjukdomar osv, inte roligt alls!



Dags att sova!

Nu äntligen har man landat hos Jonna efter en sjukt stressig dag! Vi laddar inför imorgon med en film och godis. Upp klockan 6 och fixa till låtsas bröllop, blir riktigt spännande ^^Ni får sova så gott, puss&kram!!



Aaaand this is what i look like today




Stressfylld dag!!

Hemma-stan-Oxelösund-stan-hem-stan-banken-Matilda-fika med Haris-hämta upp Jonna-Timmy-hem-stan-sova hos Jonna. O___o



Veckan

Nu sitter jag på tåget igen och har ett fullspäckat schema framför mig. När jag kommer hem ska jag jobba o sedan följa med mina föräldrar till Norrköping på föräldramöte, efter de ska jag till Nyköping och hämta mina grejer o så hem till Jönåker!Imorgon blir det att träffa Matilda och välja ut en klänning som jag ska få låna osv sen drar jag till Oxelösund och spelar fifa med Haris xd klockan 8 på kvällen ska jag tillbaka till stan och så blir det övernattning hos Jonna!Fredag sen ska både jag och Jonna fixa oss till max och åka på filminspelning! Riktigt spännande :D det blir andra gången som vi kommer vara med i samma film som statister, ena gången fikagäster och denna gången bröllopsgäster. Det kommer bli riktigt roligt och spännande :))På kvällen sen blir det att supa satan och gå ut.Lördagen är inte fullt planerad men jag och Jonna ska försöka få ihop ett gäng hem till mig för att typ ha en allmänt mysigt o rolig dag.. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra än men tror det kommer bli någonting i stil med matlagning, vattenballongskrig och film på kvällen! :))Självklart så kommer ni få höra mer om detta och få se bilder ifrån min kommande vecka ^^



Söndag

Denna söndag som passerat var riktigt mysig och spenderades med bästa Jonna, Joel och Johan! Den började med en picknick på vallarna då Jonnas lillebror och pappa också kom förbi och var busiga och sociala. Senare hämtade Joel och Johan oss o så tog vi deras motorcyklar och åkte till Åby. Vi åkte till ett fik där och köpte mackor som var gigantiska.. det var liksom ett halft köttbullepaket på varje macka så man blev ordentligt mätt även fast man delade på en xdPå vägen hem sen så åkte vi fort för att hinna till stan i tid vilket var lite läskigt när en älg helt plötsligt sprang ut på vägen. Som tur är så hände ingenting men de blev ju ett ryck i armen när vi fick bromsa in så hårt :oSom ni kanske märker så orkar jag inte tänka på vad jag skriver, utan jag skriver bara för ni fattar nog ändå ^^Dagen slutade iaf flummigt på biografen! Vi såg The heat som var riktigt bra :DTack för att ni gjorde en tråkig söndag till en perfekt dag!! Jag glömde mobilen hemma under resan så de kanske kommer upp senare på bloggen men här är iaf två ifrån vår minipicknick :*



Godmorgon!

Godmorgon på er! Det blev en stressig morgon för mig imorse, jag gick upp 06.25, duscha, packa och fixade mig och var ute i mammas bil 06.40!! Sen full gas in till stan o in på tåget som gick 07.03, haha ^^ Men nu sitter jag iaf här, påväg till nya skolan igen. Sega tisdagar i vanliga fall men känns som att den här kommer bli mer energifylld än alla andra! pussar o kramar~~



Gårdagen såg ut såhär:

God eftermiddag, vaknade sent idag pga sen natt igår! Grym kväll med grymma bilar och människor på bilträffen igår, tack alla ni som gjorde dagen perfekt! :D Senare på kvällen blev det vin och filmmys med min mamma och hennes vän Ola. Lagom när jag kom slutade den första skräckisen och lagom när jag drog aå började dom på nästa skräckis.. själv fick man se en sjuk dramafilm o__oDagen blev perfekt ändå och den sluta med sömn i stan!Nu är det en ny dag och den ska tillbringas med min babo Jonna! Tjillivippen<3



Musik.. de va länge sen man la upp

Älskar den här låten!! Om ni ej hört den - lyssna - Om ni ej sett denna sjuka video - kolla - 





Dalarnas äventyrscentrum!!

Gillar du att äventyra eller att åka på utflykter av olika slag? Har du drömt om att få uppleva Sveriges mysigaste län Dalarna själv eller med familj? Då skulle jag rekommendera att åka till Dalarnas äventyrscentrum!!

Dalarnas äventyrscentrum erbjuder dig aktiviteter året om, vår, sommar, höst och vinter!
Där kan du exempelvis paddla kanot, bada, åka på vildmarksutflykt med middag eller köra race med skoter. Det finns någonting för alla åldrar, alla intressen och alla som bara vill koppla av. Allt detta för ett riktigt bra pris dessutom. Detta är ett perfekt ställe att besöka på din semester eller långledighet. Ta med hela familjen, din partner eller en massa vänner! :D

Dem har ett brett erbjudande på saker att göra och inom alla kategorier finns ännu fler!
Du kan åka på utflykter med guidning eller bara hyra skidor/skoter/kanoter/stugor och åka iväg själv. Dem har också fotografer som finns runt om kring er så om ni vill ha bilder från er upplevelse är det bara att gå in på hemsidan och leta upp er själva. Man väljer grupp och lösenord! Mer om detta får ni veta på plats eller om ni läser på hemsidan! :)

Besök gärna deras hemsida: http://www.dalarnasaventyr.se/ för mer information.




Kina!

Joo.. jag har ju varit i Shanghai med bästaste Jonna och hälsat på en kompis! Tiden i Shanghai var grym och vi hade det sååå jävla roligt. Den roligaste tiden i Kina måste ändå vart när vi gick vilse 78 gånger och på klubbarna! :D Mysigaste dagen var ändå när alla tre åkte på helkroppsmassage och kopplade av, gick in i en djuraffär o kollade på hundar och katter och när vi senare på kvällen åkte högst upp i "kapsylöppnaren". Det är helt sjukt va högt det är.. Dessutom är det glasgolv o__o haha!Bilden ovan är på kapsylöppnaren.. dock är den så hög att inte toppen är med på bilden x) När vi sett utsikten av Shanghai åkte vi ner några 100 våningar och käkade på Blue frog.. Fick förrätten efter huvudrätten, jag började gråta pga vykort och allt var bara sjukt flummigt, haha :D Jag tänker inte lägga ut massa bilder på det här eller skriva mer om resan för de orkar jag inte på mobilen xd men allt som allt så hade vi en grym tid i Kina!



Arbete på hög nivå!

Igår var en hetsig dag med skola, dans, arbete och bus med två underbara kusiner! Vi var ute vid stugan och tog ner tegelpannor från taket som jag lastade och så körde farfar iväg dom.. Jag kan säga att det satte sig i ben, rumpa och rygg för jag har världens jävla träningsverk konstigt nog, det kändes ju inte när man höll på ._.Hur som helst så bjöd farmor på fika och mat imellanåt och jag sprang runt och busade med kusinerna Axel och Theo ^^ Det är inte ofta jag träffar dom men när jag väl gör det äre farligt va dom ska va med och springa på mig haha! :D Bild från när dom äntligen får åka skylift med min farbror!Och till sist en väääldigt trött kusse efter en lång dag ^^



Till bloggens startsida