2013 i mitt hjärta<3

Detta blir mitt sista inlägg för i år! Sitter och trycker in lite bilder från datorn och påminns om året som gått. Det har varit det bästa året som jag kan minnas och jag är sjukt tacksam för allt som hänt och till alla som varit med. Jag har fått uppleva saker jag aldrig fått uppleva förut, jag har varit med om känslor som jag aldrig känt och jag har träffat människor som jag aldrig trott skulle bli så nära vänner.
 
Det har helt klart varit en stor vändning för mig i år, från någonting sjukt deprimerande till någonting underbart och fantastiskt! :D Jag skulle kunna rabbla upp 270000 utav allt jag gjort i år men de blir så jobbigt att läsa så jag tänkte skriva några utav de bästa händelserna i följd ^^

Jag har varit i både Italien och Kina, varit på två närcon event, varit i sjukt många städer för shopping med vänner, spenderat varenda dag på sommaren väl, haft mycket tid vid sjön och egen tid hemma. Jag har varit på Bråvallafestivalen, fyllt 18 och gått på krogen för första (och sista) gången ;) Jag har till och med bytt skola från någonting jag inte trivdes med till någonting jag lever för! Jag har varit på massor av bilträffar, varit på min första halloweenfest, tatuerat in min första tatuering, varit med i en film med mina vänner, börjat med regelbunden träning och helt enkelt bara levt livet fullt ut! Och juste, jag får inte glömma det allra bästa.. Jag råkade visst träffa en underbar kille vid namnet Timmy som blev min pojkvän ^^<3
 
Som sagt så har detta året varit det bästa som jag minns och jag skulle vilja dela massor av bilder med er från många av stunderna. Hoppas ni orkar skrolla hela vägen ner, haha! Gott Nytt År till mina fina och underbara läsare! Jag måste också säga tack till alla som varit med i år och ett extra stort tack till min älskade pojke, hihi posh! <3


 29/12-13

Det börjar närma sig nyår nu och jag jobbar för fullt för att leta upp årets bilder för att dela med mig av till er på nyårsafton!

Tänkte höra med er vad ni har för planer till nyår?
Har ni några löften till 2014?
Kommer ni spendera sista tiden utav detta året med familj eller vänner? ^^

Jag tänker iaf spendera tiden med min lilla pöjk och vänner, vi ska käka trerätters och smälla raketer! Jag hoppas på den bästa nyårsaftonen i mitt liv och hoppas på att ni också kommer att få den bästa ni varit med om såklart! :D

 God Jul!<3

Vill bara säga God Jul till er kära bloggläsare<3
Jag kommer att åka iväg med min pappa närsom för att fira hans sida utav släkten, o så kommer vi hem till mammas sida lagom till Kalle ^^

Min kära pojke var hemma hos mig en sväng igår så vi passade på att ta lite bilder, dels för att vi vill ha på oss såklart men också för att ge som julkort! Nu sitter jag o Timmy på mammas o pappas kylskåp här hemma, haha bättre kan man inte sprida en glad julhälsning!

Måste ju..
Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul<3


 Såhär på jul natten

Då slog klockan julafton och familjen samlas för att kramas och baka sista julgodiset! Underbart!<3


20/12-13

Ikväll blir det utgång till O´learys för mat och dryck med Timmys jobb! Haha, blir spännande att gå ut med typ 50 pers som man inte känner! Tjoho.. :D

Jag har tyvärr inga bilder att bjuda på och därför blir det en väldans seg uppdatering här på bloggen men det ska bli bättre.. Förstår mig inte på Mac Book fortfarande men ja!

Idag har varit en lugn dag. Jag gick upp, käka frukost, hjälpte en gammal vän med bloggerfy o pilla lite smått på datorn och mobilen. Sen gick jag till stan och shoppade några fler julklappar, det var helt smockat på stan.. Det är fan sjukt hur folk kan orka stå i så långa köer för att köpa en kaffe osv.. aldrig sett så många i Nyköping på samma gång tror jag, haha!! Efter turen på stan gick jag iaf tillbaka hem till Timmy och slog in paket och småplockade lite i hans lägenhet. Nu ska jag duscha, äta, diska osv o sen blire som sagt utgång runt 18 ikväll. Har gooood tid på mig att bli klar, haha. Puss <3Goa gubbar!

Ni får vrida på huvudet.. och jag ber om ursäkt för det! ://
Men men, jag har underbara vänner! Här sitter pojkvännen med vänner och sjunger efter några öl. Tyckte den var värd att dela med sig av så titta o njut x))

VARNING - Kan inehålla spår av gullighet grabbarna emellan - VARNING
 

 Godnatt världen<3

Nu ska jag krypa ner bredvid min snarkande pojkvän! Godnatt~~


HATAR ALLA DESSA JÄVLA TÅG!!!!

Jag orkar inte ens skriva vad problemet är denna gången... men kfoqvdndonqndlsksjdldösakslslnsb fyfan för tåghelveten!!!!!
Lugnar ner mig med lite bilder medan jag sitter på väntar på att jag missar ännu en föreställning i skolan... Bild från skolan och ner mot dansstudion i Norrköping. FlmFyfan vilka dagar!

Jag har haft två otroliga otursdagar kan man säga.. I måndags fick jag dåliga och väldigt tråkiga besked på danslektionen och igår blev jag avställd ifrån tåget i Kolmården när jag skulle hem. Visst har jag haft tur i oturen och kom hem tidigare eftersom att jag blev hämtad med bil osv osv men ändå. Det tar ju ordentligt på kroppen med stress och allt!

Idag har varit en mycket bättre dag och jag hoppas på att oturen kan vända tillbaka igen. Vi har koncentrationsdagar i skolan, vilket betyder att jag bara har dans och träning inför föreställningarna hela dagarna. Vi började 8.30 idag och slutade med dansen 16.00. Det är massa grejer jag måste sätta, speciellt hoppen i de olika danserna och lärarna är väldigt stränga när det gäller föreställningarna. Det är tufft och stressigt men jag hoppas på att jag sätter det nu!
Till bloggens startsida