Lonely day

Jahapp, vart ska jag börja?
Haha, inte speciellt mycket att säga mer än att jag varit helt ensam hela dagen känns det som. Gick i skolan som vanligt, plugga lite hit och dit... Dock ensam i grupparbete (A) Vi slutade och jag smsade Andreas o hörde om jag kunde följa med och spela minigolf, klockan var då 15.00 och han sa att han skulle höra av sig snart om han skulle plocka upp mig. Sååå, jag går helt själv på stan (får lite skit gjort men ändå) o så sätter jag mig på Donken.. vrålhungrig och utan pengar o ringer folk som va sociala en liten stund var. Klockan 17.30 smsar Andreas igen och säger att jag inte kan hänga med... FML!!!! Suttit o väntat, låtit bussarna gå o så blev de ingenting :'( Fick glatt gå till bussen som gick 17.05 och åka hem..
 
Nu sitter jag här, visserligen med pappa då som kollar på dåliga TV program.. Ska väll ta nånting ur kylskåpet o tugga på sen upp o gymma lite senare ikväll med Joel och Simon, är åtminstone inte ensam då, haha!

Vilken tråkig dag assooo. Hoppas att morgondagen blir roligare! >.<
Dagens :*

Min lilla lilla Miller~~~~~
Underbara dagar!

Det har varit många händelserika dagar de senaste veckorna, bland annat har det varit bilträff i Nyköping som Andreas arrangerar. Har fått en lite "större" bild på det hela nu. Är så stolt över det han åstadkommit, haha! ^^
Blev mycket krångel, inte alls som det var tänkt, men det löste sig ju ändå och blev riktigt lyckat faktiskt.
Vi har också varit och spelat minigolf i hamnen, jättemys när det började regna.. Samma sak med en motorcykeltur till Söderköping för att äta glass på Smultronstället.. såklart regnet börjar ösa ner när man åker hem men glassen var ju god x)

Sen hare varit väldigt fina dagar med sol och värme hela dagarna och kvällarna i Nyköping!
I förrgår var jag, Andreas och David ute med båten och fiskade, skiiiit mysigt ;*
-Bilder på de kommer senare-

 
 Min header.. jag vet..

Jag tycker inte alls om min nuvarande header och ska byta men har inte tillräckligt somriga bilder ännu.. Måste ju fixa till Josseish så den blir somrig och fin liksåååm ^^
Så asså ja.. ni får stå ut med denna headern tills mina vänner ställer upp på lite nya fina sommarbilder helt enkelt!

 Nudå?

Hemkommen ifrån jobbet nuråå!
Gick rätt bra faktiskt, blev en och en halv timme idag, tufft ;))

Ska duscha och lite sånt sen blire att åka till Andreas, vi kommer säkert åka runt i bilen som alltid "råkar" hända men de skadar inte mig.. Eller... kanske om Andreasorna pratar i telefonen och är fett osociala eller om dom bara drygar o är taskiga. Hmm, får se hahah! ^^ <3
Sommar sommar sommar!!!!

Har precis kommit hem från en skön skoldag, fick jättemycket gjort och har varit pigg och glad hela dagen! ^^
Kom hem och gjorde en jordgubb och vanilj smoothie till mig själv, skiiiiiitgod, lyckades verkligen den här gången. Dock finns det typ tre liter kvar så alla Jönåkersbor som är hemma kan ju komma förbi och ta ett glas med mig, no way att jag orkar detta själv, ahah x))

Nej men man kanske ska ta och glida vidare... Ska nämligen gå till "jobbet" och tjäna av lite pengar från mitt Italienlån ;)
 
Puuuussss&kraaaaaaam <3
 HAHAHA!!
Bästa!!

Awwh, så underbara föräldrar man har!
Sitter här hemma helt själv o så kommer mamsen och papsen hem med sushi och cola till mig ^^
Bättre föräldrar får man ju leta efter, hihi :3
Lila.. rött.. lila.. rött?

Har fått spontanfärga mitt hår..
Kom hem en dag och mamma brister ut i "Herre gud va ful du är, kan jag inte få färga ditt hår??"
Och ja... En halv timme innan jag skulle åka in till stan satt jag plötsligt med röd färg i skallen ._.
Jag som ville ha mitt lila hår jööö, men sånt ä livet..
Tyvärr mamma och Matilda, nu har jag samma färg som er<3

Sen sist!

Vad ska man säga? Jag är inte den bästa på att uppdatera bloggen precis men har ännu inte fixat min dator så jag kan sätta mig och få ordning på allt. Får se till att fixa den någon gång i livet helt enkelt..
 
Så.. vad har hänt sen sist? Jo, jag har fyllt 18, gått på krogen för första gången i mitt liv på riktigt.. asså de va ingenting speciellt alls så ni som längtar borde inte va för exalterade... Sen har jag fixat så jag äntligen kan gå övningsköra mm :) men det största av allt är nog att jag bestämt mig för att byta skola. Just nu går jag ju ekonomi, juridik i Nyköping och jag har insett att det inte riktigt är min grej så efter en massa snack med studievägledare, rektorer och lärare på två skolor har jag bestämt mig! :) Jag kommer att förflytta mig till en dansskola i Norrköping, har alltid älskat dans och har fått vara med i skolan ett ex antal dagar och det är verkligen lockande, dock får jag börja om hela gymnasiet vilket inte är så jätteroligt men får hoppas på att det blir grymt ändå! :DTill bloggens startsida