Övernattning i skolan!

Som jag skrivit tidigare så har min klass övernattat i skolan! Såklart blev det inte så mycket sömn, mest bus med dom som sov och spring runt i skolan ;)
Jag vet inte riktigt vad man ska säga om kvällen/natten. Vi alla samlades o åt.. Vi kollade skräckfilm, lekte lekar och bara sprang runt som galningar! Och juste, en viktig grej att lägga till är att jag stukade lilltån, gaaalen natt haha!

Jag har inte direkt några roliga bilder men några tråkiga kan man ju alltid lägga ut!




Vår 90åriga gamla gumma!

Helt otroligt!
Min pappas mormor fyllde 90 år nu under november och hon är pigg som aldrig förr.
Vi var och firade henne för någon vecka sedan o de va inte dåligt va blommor hon fick! Hon var dessutom inte fri från människor en sekund, haha! Vart hon än vände sig stod det någon där som ville henne någonting, säga grattis eller hej ^^

Här är iaf en bild på vår älskade 90åring!
Ännu en gång säger jag grattis Greta! :D ♥




Dagens sötis! ^^



Jag vet inte om det bara är jag, men jag älskar när djur ser så dumma ut.. Typ "Vadå!? Vad äre här? Har jag gjort nått?" med lite larvig röst. Nästan lite förvirrade på något sätt. DÅ FALLER JAG!!



♥ Sushi ♥



Bilden blir en repris.. Ladda över massa bilder förut..
Bland annat på sushin jag åt igår men den kom tydligen inte med in på datorn.
Så ja, som sagt, det blir en bild i repris!

Någon mer än jag som älskar sushi?
Isf, vilken är din favorit? :*

 



Hundvaktningen

Som ni alla förmodligen har koll på så är jag hundvakt lite då och då åt två jättetrevliga människor!
I stort sett varje gång har jag med mig en vän, antingen Matilla eller också Viktor. Vi kollar på TV och busar med hundisarna o för det lilla besväret får jag betalt. Ett underbart litet extra jobb som jag har!

Till höger på bilden har vi hunden Abby. Om ni bor i Nyköpings/Norrköpingstrakterna har ni nog sett denna "modell" på stora bilder längs motorvägen!


Förra gången jag var där hade en hund precis fått valpar så jag fick gosa med två veckor gamla småttingar också! Så sjuuukt söta ^^



Här är mamma med en utav valparna! ♥



Myzzz med vännerna ♥

Nu är det ju så att Daniel fyllde år i början utav november och ville fira detta med sina bästa vänner så vi bestämde oss för att vara hemma hos mig för att hitta på lite roliga och mysiga saker tillsammans.
Visst, det kändes sjukt konstigt när födelsedagsbarnet kom hem till mig och jag öppnade dörren o gav honom en present men jaa.. Allting måste inte alltid vara som det ska, eller hur? ^^

Jag tänkte att jag skriver lite smått under bilderna jag bombar ut till er så får ni reda på vad som hände!

Enjoy ♥



Eftersom att det är under halloween som vår kära vän fyller år tänkte vi att det blir roligare med en liten utklädnad! Här sminkas Daniel till Harry Potter ;)




Såklart tar man alltid ett gruppfoto! Här har vi hela gänget från vänster.. Nån slags döskalle brutta, en kissekatt, Harry Potter, Frankenstein, Djävulen själv och söta Maria som en riktig bonflikka!!


Det blev paketöppning såklart!



Efter paketöppning blev de en himla massa matlagning och ätande, både huvudrätt och efterrätt!
Det var riktigt mysigt att samla ihop ett gäng för att laga mat osv, verkligen nånting jag rekommenderar :)


När vi plockat ihop och dampat sönder till ONE DIRECTION så kröp vi ner med filtar i soffan för att kolla på skräckis, det blev Grave Encounters för andra gången!


Trötta och sega som fan men ändå höll vi oss upp med spel, flumm och guitar hero!

Det var en minnesvärd helg, tack så mycket mina fina vänner ^^



Detta har jag ännu inte hunnit skriva om!

Jag tänkte göra en lista på allt jag kommer blogga om och i vilken ordning.
Det känns iaf bäst för mig iom att jag aldrig får det gjort med att göra inlägg annars ^^

1. Daniels myskväll hemma hos mig
2. Hundvaktningen
3. Gårdagens mat
4. Dagens sötis :*
5. Vår 90åriga gumma
6. Övernattning i skolan
7. Music bby!!
8. Jag har blivit käääär
9. Varje morgon
10. Jesus Christ Superstar ♥



Dagens nawww!

VARNING!
Innan ni ser detta klipp måste jag varna er.. Dem är otroligt söta men här är det bara synd om dem.
Förstår inte folk som skrattar åt de här video klippet. Det är bara sjukt taskigt tycker jag :(
Trotts allt äre lite "naww! i de hela ♥

 



26/11-2012

Jaha, vad ska man säga om denna dagen?
Lång tråkig, jobbig och seg.. Ja de säger ganska mycket. Jag är hemma och är magsjuk.. Alltid lika roligt!!
Just nu sitter jag och kollar ikapp massa inspelningar vi har på tv:n. Vill egentligen bara ut o springa men kan inte riskera nånting, dessutom sticker de ordentligt i magen ://

Hoppas iaf att ni har haft en bättre dag än jag har ♥



Hur man gör en garnboll/pompom

Mamma och pappa har haft fullt upp idag med att handla hem nya julgrejer, gardiner osv, så jag har passat på att pynta upp mitt rum litegrann med julgranslampor och stjärnor!

När jag höll på att leta fram grejer hittade jag en hel påse med massa garn och såg att jag hade påbörjat massa garnbollar när jag var mindre, så varför inte fortsätta vad jag påbörjat för att fylla upp rummet med lite extra julstämning ^^

Hade dock glömt bort hur man gjorde så tänkte göra en lite snabb beskrivning för er så ni också kan göra olika roliga grejer med era garnbollar!


1. Klipp ut två runda cirklar utav kartong eller lite hårdare papper, sedan gör du två lite mindre cirklar i mitten utav dom.

2. Sätt ihop kartongbitarna mot varandra! Välj sedan ut några snygga färger du vill ha i din garnboll.
 
3. Dra igenom garnet i hålet och runt kanten på cirkeln utav kartongbitarna. (Det är lättast att inte ha för långa snören av garnet när du gör detta)
 
4. Upprepa samma sak till hålet är igen täppt. Använd dig utav en virknål eller liknande när det blir svårt att få igenom garnet.
 
5. När du är nöjd klipper du av garnet mellan kartongbitarna och drar isär dom från varandra. (Var försiktig så inte garnet åker ut cirklarna)
 
6. Därefter tar du en bit garn och knyter runt bollen hårt mellan kartongbitarna, detta snöre kommer också vara de du hänger upp bollen med.
 
7. Slutligen tar du bort kartongbitarna och frissar till din boll så den blir rund och fin.

Där har ni hur man gör en garnboll/pompom.
Det är bara att sätta igång med dekorationerna, det kommer bli en boll fylld jul! ♥



Ny dag, nya tag!!

Min dag började klockan 8 i skolan, inte lika jobbigt som jag trodde faktiskt så tror de kommer funka varje torsdag nu ändå! ^^
Fick dock en vääääldigt stressig morgon. Skulle duscha, packa, äta o fixa mig.. Fick hoppa över frukosten och springa till bussen istället meeeen jag lever!

Hur som helst....
Vi ska sova i skolan inatt tillsammans med klassen vilken kommer bli awesooome, tvspel i aulan och typ olika filmer i varje klassrum, haha! Looking forward to it!
Skriver mer om kvällen senare, poooosh :*



Godmorgon ni morgonpigga!

Dags för att dra till skolan igen!
Ännu en dag då man åker till skolan, dock kommer detta bli en lite annorlunda schemalagd dag då vi kommer ha fel lärare i ämnena men annars äre ingen större variation. Eller.. Vi kommer sluta liiite tidigare tror jag ^^
Aaah, ska gå ner nu och göra some coffeee sen knatar jag vidare till bussen.

Ha en bra dag och lycka till i skolan! (a'




GODNATT!!

Första dagen idag utan plugg efter skolan så sjuuuuukt skönt!!
Har bara myst med mina föräldrar och kissarna framför TVn ikväll, alla två gick precis o la sig så jag gör detsamma, ska bara kolla på några avsnitt av en serie Matilla vill att jag ska se ^^



POOOOSH PÅ ER OCH SOV GOTT :*



Dagens fiiina :*

Länge sen de blev en dagens, så här får ni dagens finaste lilla hund ♥




Segat heeeela dagen!

Godmorgon klockan 19.20 typ..
Jag råkade sova jäääävligt länge idag, ingenting jag önskat. Jag ville liksom gå upp i skaplig tid och hitta på någonting, göra nått av dagen, men nee. Det jag hunnit göra idag är iaf att kolla på den tredje twilight filmen med Joel samtidigt som frukosten serverades. Han har nämligen inte sett filmerna och vi ska på premiären utav breaking dawn part 2 här i Nyköping!

Nu ska jag iaf göra nått utav de som är kvar på dagen så jag inte vissnar, have a great kväll! <3




myyys ♥

Har precis varit i affären o skaffat stuff hem, är nämligen ensam hemma idag och imorgon. Mina föräldrar är på kryssning och har det mysigt :))

Har fixat iordning en espresso åt mig själv och har läxorna framför mig!
Snaaaart ska jag laga some mat o kolla tv med sällskaaapis!



Keeping you updated so check in!!



Tar det lugnt

Hejj!
Tänkte berätta min dag lite snabbt. Var i skolan och hade historia på morgonen då vi kollade på film och för det mesta tog det lugnt, direkt efter det var jag på idrottsföreläsning som var värd att se, den handlade om hur vi ska förlänga vår livslängd och leva livet ^^
Den var slut 11.40 och de var då dem flesta slutade, dock hade jag ett prov att göra men det kändes som att det gick bra så jag är nöjd, fick sluta 13.45!

Efter skolan läste jag klart några juridik grejer som jag ska återberätta nån dag o sen åkte jag hem med bussen.
En riktigt skön dag faktiskt! ^^

Skriver snart igen, pjuss! :*



Jag har övergivit er!

Hejj, jaa jag vet.. Det är en katastrof det här, men jag har, kan man säga, övergivit er för en låååång period. Jag har inte dött! Men jag har bara inte haft inställningen till att blogga! Det kom väldigt plötsligt de här med pausen men jaa... Jag ska verkligen försöka att fortsätta från och med idag. Jag lovar inte att det blir bättre, men vi får se om jag får motivationen att gå in och skriva några rader till er varje dag!

Kika in om ni vill se mer, för de kommer... lite då och då!! :))

Posh :*



Till bloggens startsida